skip to Main Content

L’empresa

A MRC Soluciones Integrales hem assolit amb anys d’experiència ajudar els nostres clients a optimitzar el seus processos logístics, així com integrar millores d’automatització industrial que els hi permet guanyar en velocitat i eficiència en tota la seva cadena de transport y emmagatzematge gracies a les noves tecnologies y avanços en indústria 4.0

ACTIVITATS | VALORS

MRC Solucions Integrals neix al març de 2008 amb l’objectiu principal de satisfer als nostres clients en qualsevol de les seves necessitats i oferir una millora contínua basant-nos en un tracte directe i personalitzat.

SERVEIS | SECTORS

La nostra estructura i la diversitat d’especialistes que formen els diferents equips de treball ens proporcionen capacitat, coneixement i experiència per realitzar funcions d’operació i manteniment en sistemes i equips tecnològics complexos. Els nostres principals sectors són el manteniment industrial i l’automatització en general.

INNOVACIÓ | FILOSOFIA

Des de la nostra fundació mantenim un esperit innovador que constitueix una dels principals senyals d’identitat de MRC. La filosofia de la nostra empresa, MRC Solucions Integrals, està basada a proporcionar la més alta garantia de qualitat i eficiència en els nostres treballs professionals, conscients que aquest sector necessita el màxim d’especialització per a cada tipus de treball a desenvolupar.

Back To Top
Abrir el chat
Hola
¿En qué podemos ayudarte?